Zdravý recept

Hovězí vývar světlý

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1447

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
0,3 ks Kapusta hlávková
500 g Kosti hovězí řídké
0,3 ks Květák
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel - nať
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 980kJ
6% Sacharidy 20 g
107% Tuky 80 g
30% Sodík 593 mg
82% Bílkoviny 46 g

Hovězí vývar světlý postup přípravy receptu:

1

Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Oheň zmírníme, přidáme sůl a cibuli a vaříme cca 1 1/2 až 2 hodiny.

2

Na větší kousky pokrájenou zeleninu přidáme jakmile maso začne měknout a dovaříme.

3

Hotový vývar přecedíme, sebereme tuk a podáváme čirý s pažitkou nebo nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

1 menší cibule 1/4 hlávky menší kapusty

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept