Zdravý recept

Hovězí vývar tmavý

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1448

Ingredience

1 ks Celer - nať
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
0,3 ks Kapusta hlávková
500 g Kosti hovězí řídké
0,3 ks Květák
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 981kJ
6% Sacharidy 20 g
107% Tuky 80 g
28% Sodík 554 mg
83% Bílkoviny 46 g

Hovězí vývar tmavý postup přípravy receptu:

1

Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu.

2

Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni.

3

Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na plátky s kouskem cibule. Osmažíme do zlatova na rozehřátém tuku a přidáme do vývaru.

4

Podáváme s vaječnou sedlinou či smaženými noky.

Poznámka

1/4 menší kapusty

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept