Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14542

Ingredience

Náplň
1 polévková lžíce Bazalka
60 g Mozzarella
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
60 g Sýr Eidam cihla 40%
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Šunka dušená
Venkovská pizza
0,5 kávová lžička Cukr krupice
15 g Droždí
200 g Mouka mandlová
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Sůl
180 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 793 kcal
Kilojoule 3 316kJ
4% Sacharidy 16 g
74% Tuky 55 g
79% Sodík 2 g
105% Bílkoviny 59 g

Venkovská pizza postup přípravy receptu:

1

V malé nádobě rozetřeme droždí s cukrem, přilijeme vlažnou vodu a necháme vzejít. Do větší nádoby dáme mouku se solí, olej a vzešlý kvásek. Vše smícháme v tuhé těsto, přendáme na pomoučněný vál a hněteme až je těsto pružné. Vložíme do mísy, zakryjeme a necháme 30 minut kynout. Vykynulé těsto vyválíme do kruhu o průměru 25 cm. Lehce vmáčkneme do formy na pizzu a zvedneme okraje.

2

Těsto posypeme strouhaným Parmezánem a obložíme šunkou, na ni rozdělíme hrubě pokrájená rajčata. Zbylé suroviny smícháme a nalijeme je na rajčata a šunku.

3

Pečeme 35 minut na nejnižší mřížce trouby na 190°C. Podáváme teplé.

Poznámka

Do náplně můžeme použít různé druhy zeleniny a masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept