Recept

Žampiony plněné jehněčím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14545

Ingredience

1 ks Cibule
7 polévková lžíce Hořčice
400 g Jehněčí plec
4 polévková lžíce Minerální voda perlivá
180 g Máslo čerstvé
120 g Okurky nakládané
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek
16 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 287kJ
12% Sacharidy 43 g
68% Tuky 51 g
35% Sodík 699 mg
98% Bílkoviny 55 g

Žampiony plněné jehněčím masem postup přípravy receptu:

1

Máslo smícháme (20 g odložíme na vymazání alobalu) se 6 lžícemi hořčice, osolíme a opepříme.

2

Omyté jehněčí maso umeleme a promícháme s minerálkou, vejcem, lžící hořčice, prolisovaným česnekem, nasekanou cibuli, okurkou nakrájenou na kostičky a očištěnými, na kostky nakrájenými paprikami. Navlhčenýma rukama vytvarujeme 8 kuliček a naplníme jimi očištěné kloboučky 8 žampionů. Zbylými kloboučky masovou směs přikryjeme.

3

Naplněné žampiony položíme na alobal pomazaný máslem a zabalíme. Grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept