Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14551

Ingredience

120 g Anglická slanina
1 ks Citrony
1500 g Krůtí maso
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
2 kávová lžička Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 795kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 20 g
23% Sodík 462 mg
102% Bílkoviny 57 g

Krůtí kebaby postup přípravy receptu:

1

Maso vykostíme a nakrájíme na větší kousky. Ve větší míse smícháme nasekanou šalvěj, rozmarýn, citrónovou šťávu, olej, sůl, pepř a maso.

2

Promícháme, aby se maso obalilo a dáme přes noc do lednice.

3

Slaninu překrojíme a některé kousky masa slaninou obalíme. Slaninu, zabalené maso a celé šalvějové listy střídavě napichujeme na jehly.

4

Pečeme v troubě na 200°C asi 40 minut. Podléváme marinádou. Před podáváním polijeme kebaby zbytkem marinády a odkapanou šťávou. Podáváme s rýží nebo salátem.

Poznámka

Můžeme použít i kuřecí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept