Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14568

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 ks Citrony
250 g Okra - Ibišek jedlý
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 37 kcal
Kilojoule 156kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 65 mg
3% Bílkoviny 2 g

Mísa s okrou postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli do měkka, ne však do hněda. Z okry odřízneme stonky, ale necháme konce.

2

Přidáme k cibuli a smažíme 10 minut. Vsypeme loupaná rajčata, šťávu z citrónu, sůl a pepř. Vaříme až se rajčata prohřejí.

3

Přendáme na mísu, posypeme petrželí a podáváme teplé i studené s jehněčím nebo kuřecím masem.

Poznámka

Servírujeme teplé. Místo okry můžeme použít zelené fazolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz