Jednoduchý recept

Hovězí vývar s játrovou rýží nebo noky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 146
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

10 g Česnek
40 g Cibule
200 g Hovězí maso přední
250 g Játra hovězí
400 g Kosti hovězí řídké
0,2 g Majoránka
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,1 g Nové koření celé
0,1 g Pepř černý celý
0,2 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
10 g Polévkové koření
50 g Strouhanka
25 g Sůl
40 g Vejce slepičí
2 l Voda pitná
120 g Zelenina kořenová
120 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 079kJ
4% Sacharidy 14 g
15% Tuky 11 g
60% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Hovězí vývar s játrovou rýží nebo noky postup přípravy receptu:

1

Vývar připravíme obvyklým způsobem, procedíme a dochutíme polévkovým kořením a převaříme.

2

Maso nakrájíme na drobné kostičky.

3

Játrovou rýži a noky připravíme stejně jako u receptury hovězí polévka s játrovou rýží.

Poznámka

Játra hovězí: na játrovou rýži Mouka pšeničná hladká T 650: na játrovou rýži Vejce slepičí: (1ks) na játrovou rýži Žemle tuková: na játrovou rýži Pepř mletý: na játrovou rýži Majoránka: na játrovou rýži Česnek: na játrovou rýži

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept