Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 14613
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Hovězí svíčková
6 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 103kJ
0% Sacharidy 1 g
20% Tuky 15 g
23% Sodík 459 mg
42% Bílkoviny 24 g

Carpaccio s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso zabalíme do fólie a vložíme do mrazničky asi na 20 minut. Potom svíčkovou ostrým nožem nakrájíme na téměř průsvitné plátky. Rozložíme je mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky na maso je zlehka naklepeme. Plátky vyjmeme z fólie a upravíme na talíře.

2

V citronové šťávě rozmícháme sůl a zvolna zašleháme olivový olej. Plátky masa marinádou zakapeme. Okořeníme pepřem a obložíme hoblinkami parmezánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept