Recept

Švýcarské rösti se zeleninovým ragú

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14620

Ingredience

1000 g Brambory
1 ks Cibule
200 g Cuketa
200 g Kedlubna
200 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
125 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
12% Sacharidy 43 g
64% Tuky 48 g
14% Sodík 282 mg
16% Bílkoviny 9 g

Švýcarské rösti se zeleninovým ragú postup přípravy receptu:

1

Oloupanou mrkev, kedlubny a omytou cuketu nakrájíme na nudličky. Brambory oloupeme, nastrouháme, osolíme a opepříme.

2

Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli spolu se zeleninou podusíme na másle, osolíme a opepříme. Vmícháme zakysanou smetanu a necháme chvíli povařit.

3

Z brambor upečeme na oleji postupně 8 bramboráků - nejdříve pod pokličkou, potom ji odstraníme, bramborák obrátíme a upečeme dokřupava.

4

Upečené rösti rozdělíme po 1 na talíře, obložíme zeleninovým ragú a přikryjeme dalším bramborákem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept