Recept

Bavorská sekaná pečeně

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14629

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Hovězí maso zadní
0,5 kávová lžička Muškátový květ
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová plec
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 050kJ
1% Sacharidy 3 g
71% Tuky 53 g
43% Sodík 854 mg
105% Bílkoviny 59 g

Bavorská sekaná pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí a vepřové maso osušíme, nakrájíme na kousky a umeleme – každý druh odděleně.

2

Mleté hovězí propracujeme, osolíme a smícháme s drobně nakrájenou slaninou, mletým vepřovým masem, muškátem a pepřem. Při hnětení přidáme tolik vody, aby vznikla vláčná hmota.

3

Pekáč vymažeme máslem a na dno nasypeme oloupanou, nasekanou cibuli. Potom pekáč naplníme masovou směsí, povrch upravíme a potřeme trochou vody.

4

Sekanou pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 60 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept