Recept

Srnčí hřbet čokoládový

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14636

Ingredience

100 g Cukr krupice
100 g Mandle
1 šálek Marmeláda jahodová
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
100 g Máslo čerstvé
1 hrnek Poleva čokoládová
1 špetka Vanilka mletá
4 ks Vejce slepičí
100 g Čokoláda mléčná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 496kJ
21% Sacharidy 75 g
43% Tuky 32 g
7% Sodík 142 mg
14% Bílkoviny 8 g

Srnčí hřbet čokoládový postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme se žloutky a cukrem, přimícháme změklou čokoládu a vanilku. Poté zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků s oloupanými nastrouhanými mandlemi.

2

Vroubkovanou formu silně vymastíme, vysypeme hrubou moukou, naplníme těstem a pečeme v nepředehřáté troubě 40 minut.

3

Hotový hřbet vyklopíme, mírně potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou. Ještě, než poleva zaschne, zapícháme do ní oloupané a na plátky nakrájené mandle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept