Recept

Polévka ovarová s kroupami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1465

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
4 ks Kapusta růžičková
4 polévková lžíce Krupky trhané
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vepřové koleno
1 ks Vepřové srdce
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 710 kcal
Kilojoule 2 972kJ
5% Sacharidy 17 g
142% Tuky 106 g
11% Sodík 230 mg
87% Bílkoviny 49 g

Polévka ovarová s kroupami postup přípravy receptu:

1

Vepřové koleno omyjeme, očistíme a dáme vařit cca 1,5 hodiny do osolené horké vody.

2

Poté přidáme dobře oprané kroupy a vaříme tak dlouho, až koleno i kroupy začnou měknout. Pak přisypeme jemně nakrájenou zeleninu a dovaříme.

3

Po dovaření koleno vyndáme, zjemníme mlékem s trochou zakvedlané mouky nebo žloutkem.

4

Polévku před podáním posypeme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept