Jednoduchý recept

Pařížská šlehačka

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pařížská šlehačka 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14653
Kategorie: Dezerty a moučníky

Ingredience

50 g Cukr krupice
35 g Kakao - prášek
0,5 l Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 993kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 22 g
0% Sodík 1 mg
4% Bílkoviny 2 g
Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka postup přípravy receptu:

1

Kakao s cukrem prosejeme, zamícháme do smetany, svaříme a necháme vychladnout. Vychladlé uložíme do ledničky.

2

Na druhý den smetanu našleháme a použijeme.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Pařížská šlehačka
Pařížská šlehačka je báječná. Je to jako božský pokrm, kterým si ozdobíte ještě něco dalšího třeba ovoce nebo poháry, zákusky, dorty aj. Kdo neochutnal, tak to musí udělat. Recept má ode mě plné bodové hodnocení.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept