Recept

Kedlubny v citronové omáčce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14694

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Jíška instantní
4 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
200 ml Vývar z hovězích kostí
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 693kJ
5% Sacharidy 17 g
12% Tuky 9 g
25% Sodík 497 mg
15% Bílkoviny 8 g

Kedlubny v citronové omáčce postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky. Listy nasekáme a odložíme stranou.

2

Plátky kedluben, oloupanou, nasekanou cibuli a očištěné, rozpůlené žampiony podusíme na másle. Přidáme citronovou kůru a šťávu, přilijeme vývar a vaříme asi 7 minut. Potom vmícháme jíšku, necháme krátce přejít varem a podle chuti osolíme a opepříme.

3

Zeleninu podáváme posypanou kedlubnovými listy a nastrouhaným sýrem.

4

Vhodnou přílohou jsou široké nudle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept