Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 14702
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
450 g Fazolová pasta
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Olej rostlinný
60 ml Omáčka Guacamole
2 polévková lžíce Pažitka
2 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
120 g Sýr Gouda 45%
6 ks Tortilla
120 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 707kJ
17% Sacharidy 63 g
17% Tuky 13 g
15% Sodík 305 mg
24% Bílkoviny 14 g

Buritos postup přípravy receptu:

1

Tortilly zabalíme do alobalu a necháme ohřát v troubě, aby změkly.

2

Nasekanou cibuli osmahneme na oleji, nesmí zhnědnout. Přidáme fazolovou pastu, nebo masovou směs a prohřejeme.

3

Směs vložíme lžící do středu každé tortily, poklademe salátem, strouhaným sýrem, rajčaty a posypeme pažitkou.

4

Po stranách přeložíme, aby vznikl dlouhý obdélníkový balíček. Náplň musí být zcela uzavřená.

5

Buritos položíme do zapékací nádoby, zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě asi 20 minut.

6

Na talíři polijeme omáčkou taco, ozdobíme zakysanou smetanou a posypeme sekaným koriandrem. Podáváme s rýží a guacamole.

Poznámka

Do pokrmu patří 6 pšeničných tortil které můžeme zakoupit již hotové ve speciálních obchodech nebo vyrobit doma.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept