Recept

Mexické hovězí karbanátky

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14715

Ingredience

1 kávová lžička Chilli paprička sušená
1 ks Cibule
340 g Hovězí maso mleté
0,5 polévková lžíce Kmín drcený
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
225 g Papriková pasta sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 920kJ
4% Sacharidy 15 g
9% Tuky 7 g
17% Sodík 339 mg
42% Bílkoviny 23 g

Mexické hovězí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Najemno nakrájenou cibuli necháme na oleji zesklovatět, vmícháme maso, strouhanku, koření, utřený česnek, sůl a pepř, postupně přidáváme vejce, dokud směs nedrží tvar. Na vále rozdělíme směs na 8 kousků. Vytvarujeme karbanátky, obalíme v mouce a necháme v lednici ztuhnout.

2

Ve velké pánvi rozpálíme olej, smažíme z obou stran dokud karbanátky nezezlátnou. Vyjmeme a necháme na ubrousku okapat.

3

Přendáme na talíř a ozdobíme řeřichou. Podáváme se zakysanou smetanou nebo omáčkou taco a avokádovým nebo rajským salátem. Jako přílohu podáváme teplé tortily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept