Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14723

Ingredience

250 g Chřest bílý
1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
300 g Hovězí svíčková
150 g Hrachové lusky
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
6 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 159kJ
3% Sacharidy 11 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 242 mg
37% Bílkoviny 21 g

Chřest se svíčkovou postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky a pokapeme citronovou šťávou.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, maso poprášíme moukou a za častého míchání je opečeme. Vyjmeme, výpek slijeme a necháme stranou.

3

Na pánev přidáme máslo, oloupanou, nasekanou cibuli, oloupaný, na špalíčky nakrájený chřest, omytá, na osminky nakrájená rajčata a očištěné hrachové lusky. Po 3 minutách přilijeme víno a smetanu, osolíme a opepříme. Vmícháme nudličky svíčkové, vypečenou šťávu a vše ohřejeme. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

4

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept