Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14739
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
280 g Klobása Chorizo
2 kávová lžička Ocet Sherry
3 kávová lžička Olej olivový
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 kávová lžička Petržel - nať
125 ml Víno jablečné
60 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
4% Sacharidy 13 g
39% Tuky 29 g
13% Sodík 259 mg
31% Bílkoviny 17 g

Chorizo en sidra postup přípravy receptu:

1

Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme nasekanou cibuli a smažíme asi 3 minuty, dokud cibule nezměkne. Přisypeme papriku, smažíme ještě minutu.

2

Zvýšíme teplotu, přilijeme cidre, vývar, bobkový list a přivedeme k varu. Zmírníme teplotu, povaříme asi 5 minut, přidáme kolečka klobásy chorizo a ještě cca 5 minut vaříme, až směs zhoustne.

3

Vmícháme sherry ocet a nasekanou petrželku. Ihned podáváme.

Poznámka

Ocet použijeme dle chuti. Cidre je alkoholický jablečný nápoj.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept