Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14746
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1000 g Mangold
8 polévková lžíce Olej olivový
100 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Sýr Feta
4 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 691kJ
8% Sacharidy 30 g
41% Tuky 31 g
63% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Ovčí sýr s mangoldem postup přípravy receptu:

1

Z omytého mangoldu oddělíme listy a nakrájíme je na širší nudličky. Košťál pokrájíme na tenké nudličky.

2

Oloupanou cibuli a česnek jemně rozkrájíme a osmahneme na 4 lžících olivového oleje. Přidáme krájený košťál a podusíme 4 minuty. Potom do pánve vložíme pokrájené mangoldové listy a dusíme ještě 2 minuty. Směs podle chuti osolíme a opepříme.

3

Ovčí sýr krájíme na plátky. Lístky tymiánu smícháme se 4 lžícemi oleje, solí a pepřem. Sýr urovnáme do zapékací mísy, pokapeme ochuceným olejem a grilujeme v troubě asi 4 minuty.

4

Na pánvi nasucho opražíme piniové oříšky. Mangold rozložíme na talíře, obložíme ovčím sýrem a ozdobíme praženými piniemi.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Ovčí sýr s mangoldem
Ovčí sýr nám velice chutná blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept