Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14749
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

500 g Mandle
0,3 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 019kJ
5% Sacharidy 18 g
55% Tuky 41 g
33% Sodík 658 mg
33% Bílkoviny 18 g

Slané mandle postup přípravy receptu:

1

Bílek šleháme s paprikou, dokud směs nezpění. Poté přidáme celé oloupané mandle a obalíme.

2

Přendáme na plech, vyložený pečicím papírem, posypeme mořskou solí a několikrát mandle obrátíme, aby se sůl důkladně nalepila.

3

Pečeme 30 minut na 120°C, často obracíme. Troubu vypneme, necháme mandle ještě 30 minut dojít. Až zcela vychladnou, uložíme je do vzduchotěsné nádoby.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept