Jednoduchý recept

Pěna z dušených jablek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14755

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
800 g Jablka
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 292kJ
38% Sacharidy 135 g
2% Tuky 2 g
7% Sodík 141 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pěna z dušených jablek postup přípravy receptu:

1

Jablka udusíme, až vznikne protlak.

2

Z bílků našleháme tuhý sníh, po částech zašleháme cukr a vmícháme jablečný protlak. Vše společně šleháme.

3

Jablečnou pěnu podáváme v pohárcích řádně vychlazenou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept