Zdravý recept

Rosol z kompotové šťávy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14764
Kategorie: Želé

Ingredience

250 ml Pomerančová šťáva
20 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 751kJ
7% Sacharidy 26 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 42 mg
34% Bílkoviny 19 g

Rosol z kompotové šťávy postup přípravy receptu:

1

Šťávu vlijeme do kastrolu, vsypeme želatinu a necháme půl hodiny nabobtnat. Následně zahřejeme za častého míchání, jakmile se želatina rozpustí, odstavíme z ohně.

2

Rosol používáme na zalití kompotovaného ovoce v miskách nebo na linecký koláč pokladený ovocem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept