Recept

Kompot ze sušeného ovoce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14766

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová kůra
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Cukr krupice
200 g Hrušky sušené
3 ks Hřebíček
1 hrnek Křížaly (sušená jablka)
1 špetka Skořice mletá
100 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 975kJ
53% Sacharidy 190 g
1% Tuky 1 g
6% Sodík 122 mg
6% Bílkoviny 3 g

Kompot ze sušeného ovoce postup přípravy receptu:

1

Sušené ovoce omyjeme, vložíme do kastrolu, zalijeme vodou tak, aby bylo potopeno a necháme tak dlouho, až nabobtná.

2

Poté vmícháme cukr, koření, v téže vodě uvaříme.

3

Před podáváním vmícháme citronovou kůru a šťávu.

Poznámka

Servírujeme studené. Poznámka: ovoce můžeme vybrat dle vlastní chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept