Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14773
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

6 stroužek Česnek
0,5 ks Chilli paprička
2 polévková lžíce Citronová šťáva
650 g Houby čerstvé
60 ml Olej olivový
2 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 208 kcal
Kilojoule 872kJ
3% Sacharidy 11 g
21% Tuky 16 g
4% Sodík 88 mg
16% Bílkoviny 9 g

Champinones al ajillo postup přípravy receptu:

1

4 stroužky česneku utřeme, zbylé dva nakrájíme na tenké plátky. Houby rozkrájíme na plátky a zakapeme citrónovou šťávou.

2

V pánvi rozpálíme olej, přidáme utřený česnek a nadrobno nasekanou chilli papričku. Mícháme asi 10 vteřin na středním plameni, poté vložíme houby. Osolíme a za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Pak vmícháme plátky česneku a nasekanou petrželku a ještě minutu smažíme.

3

Podáváme horké.

Poznámka

Servírujeme teplé. Do pokrmu použijeme žampióny nebo hlívu ústřičnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept