Recept

Petrželový krém se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14816

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Petržel kořen
200 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 špetka Sůl
600 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 079kJ
3% Sacharidy 11 g
137% Tuky 103 g
31% Sodík 613 mg
32% Bílkoviny 18 g

Petrželový krém se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou petržel a mrkev nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli jemně nasekáme.

2

Připravenou zeleninu podusíme na másle, přidáme 10 g omyté petrželky (svazek), podlijeme vývarem a přivedeme k varu. Vaříme asi 15 minut a potom petrželku vyjmeme.

3

Polévku rozmixujeme. Ze sýru odkrojíme kůrku a nakrájíme jej na kostičky. Vložíme do polévky a necháme rozpustit. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.

4

Při podávání posypeme polévku nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept