Recept

Švestky v bylinkovém octu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 14817

Ingredience

500 ml Balsamico ocet
4 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Pepř černý celý
3 ks Rozmarýn čerstvý
1 polévková lžíce Sůl
6 ks Tymián čerstvý
250 ml Víno červené
1000 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 835kJ
25% Sacharidy 90 g
4% Tuky 3 g
26% Sodík 528 mg
13% Bílkoviny 7 g

Švestky v bylinkovém octu postup přípravy receptu:

1

Švestky omyjeme a slupku nařízneme.

2

V kastrolu povaříme balsamico, červené víno, sůl, pepř a cukr asi 5 minut.

3

Do čistých sklenic vkládáme po vrstvách švestky a bylinky. Vše zalijeme vroucím nálevem a ihned dobře uzavřeme.

4

Konzumujeme nejdříve po 3 dnech. Dobře uzavřené vydrží až 3 měsíce.

Poznámka

Suroviny vystačí na 2 sklenice o obsahu 375 ml.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept