Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14836

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Brambory
1 stroužek Česnek
250 g Fazole bílé
1 ks Mangold
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová žebra
500 g Vepřové koleno uzené

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,017 kcal
Kilojoule 4 255kJ
15% Sacharidy 56 g
81% Tuky 61 g
23% Sodík 464 mg
104% Bílkoviny 58 g

Caldo gallego postup přípravy receptu:

1

Bílé fazole namočíme na 5 hodin do studené vody. Uzené koleno vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, snížíme teplotu a zvolna vaříme asi 1 hodinu, dokud maso nezměkne a nepůjde dobře od kosti. Necháme vychladnout, maso obereme a nakrájíme na 2 cm velké kousky. Vývar nevyléváme.

2

Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut, slijeme a 250 ml vývaru si uchováme.

3

Ve větším hrnci rozpálíme olej a 5 minut na něm smažíme nasekaný pórek s česnekem. Přidáme koleno, fazole, nakrájená žebírka, nakrájené brambory, bobkový list a přilijeme 250 ml vývaru z fazolí a 250 ml vývaru z kolene.

4

Přivedeme k varu, snížíme teplotu, zakryjeme a zvolna vaříme 45 minut. Přimícháme nasekaný mangold a vaříme ještě 5 minut, dosolíme. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept