Recept

Penne s kerblíkem a skořicí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14853

Ingredience

2 polévková lžíce Kerblík
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Skořice mletá
100 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
350 g Těstoviny Penne
2 l Voda pitná
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 825kJ
18% Sacharidy 66 g
12% Tuky 9 g
31% Sodík 622 mg
38% Bílkoviny 21 g

Penne s kerblíkem a skořicí postup přípravy receptu:

1

Těstoviny vaříme v dostatečném množství osolené vody asi 12 minut, scedíme je a necháme okapat.

2

Z parmazánu škrabkou nastrouháme lžíci hoblinek, zbylý sýr nastrouháme. Z omytého kerblíku otrháme lístky a jemně je nasekáme.

3

Uvařené těstoviny promícháme s nastrouhaným sýrem a zakysanou smetanou, osolíme, opepříme a ochutíme skořicí. Přimícháme polovinu kerblíku a pokrm upravíme na talíře. Posypeme zbylým kerblíkem a hoblinkami parmazánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept