Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14860

Ingredience

1 ks Cibule
100 ml Citronová šťáva
1 kg Jehněčí plec
80 ml Olej olivový
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1,8 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 352kJ
2% Sacharidy 7 g
49% Tuky 37 g
19% Sodík 390 mg
88% Bílkoviny 50 g

Cochifrito postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej a na prudkém plameni na něm osmahneme kostky jehněčího ramínka. Každou várku cca 5 minut, dohněda. Vyjmeme z pánve.

2

Do výpeku dáme nasekanou cibuli a smažíme 5 minut, dokud nezměkne, přidáme utřený česnek, mletou papriku a smažíme ještě minutu. Do pánve vrátíme maso, přilijeme 80 ml citrónové šťávy a 1750 ml vody. Za občasného míchání vaříme na mírném plameni asi 2 hodiny, dokud se neodpaří většina vody a na povrchu se nezačne objevovat olej. Přimícháme nasekanou italskou petrželku, zbylou citrónovou šťávu, sůl a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept