Recept

Judias verdes en salsa de tomate

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14878

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,3 kávová lžička Chilli papričky - vločky
1 ks Cibule
300 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 405kJ
5% Sacharidy 17 g
4% Tuky 3 g
14% Sodík 282 mg
7% Bílkoviny 4 g

Judias verdes en salsa de tomate postup přípravy receptu:

1

Fazolky vaříme 3 minuty ve vroucí slané vodě, slijeme a odstavíme.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a 5 minut smažíme na středním ohni, dokud nezměkne. Vmícháme nadrobno nasekaný česnek a smažíme ještě 1 minutu. Přisypeme papriku, chilli, rozdrcený bobkový list a 1 minutu smažíme, poté přidáme nakrájená konzervovaná rajčata. Vaříme zvolna 15 minut, dokud se neodpaří část vody a omáčka nebude kašovitá. Přidáme fazolky, nasekanou petržel, osolíme, prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept