Recept

Filé z tresky zapečené s cibulkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14882
Kategorie: Maso

Ingredience

450 g Brambory
8 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
100 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Parmezán
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 465kJ
5% Sacharidy 19 g
14% Tuky 10 g
27% Sodík 541 mg
82% Bílkoviny 46 g

Filé z tresky zapečené s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a dáme do chladničky.

2

Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 30 minut. Očištěné cibulky omyjeme, polovinu nasekáme a zbylé nahrubo nakrájíme.

3

Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opékáme na 2 lžících rozehřátého másla asi 5 minut po obou stranách odzlatova.

4

Nasekané cibulky osmahneme na 3 lžících másla, smícháme s nastrouhaným sýrem, osolíme a opepříme. Směsí pokryjeme filé a zapečeme v troubě pod grilem.

5

Brambory s nakrájenou cibulí opečeme na zbylém másle a podáváme k filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept