Recept

Hrušky s mangovým pyré a vanilkovou zmrzlinou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14886

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Kompot hruškový
2 ks Mango
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 polévková lžíce Zmrzlina vanilková
50 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 616kJ
12% Sacharidy 44 g
31% Tuky 23 g
1% Sodík 23 mg
5% Bílkoviny 3 g

Hrušky s mangovým pyré a vanilkovou zmrzlinou postup přípravy receptu:

1

Hrušky necháme na sítu okapat.

2

Manga oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na kousky. Rozmixujeme na kaši a během mixování přisypeme lžíci moučkového cukru.

3

Smetanu se zbylým cukrem ušleháme dotuha a vmícháme do mangového pyré.

4

Na 4 talíře rozdělíme pyré, na ně ozdobně rozložíme hrušky a vždy kopeček vanilkové zmrzliny. Dezert posypeme nahrubo nastrouhanou čokoládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept