Recept

Mangold s rozinkami a piniovými oříšky

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14892
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hrozinky
500 g Mangold
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 76 kcal
Kilojoule 318kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
15% Sodík 308 mg
5% Bílkoviny 3 g

Mangold s rozinkami a piniovými oříšky postup přípravy receptu:

1

Mangold zbavíme košťálu, propereme a natrháme na kousky.

2

Na pánvi opražíme oříšky, aby získaly světle hnědou barvu. Vyjmeme. Ve stejné pánvi rozpálíme olej, přidáme červenou cibuli na plátky a smažíme, dokud nezesklovatí. Vložíme česnek, nakrájený na tenké plátky a smažíme ještě minutu. Přidáme mangold i s vodou, která se zachytila na listech, rozinky a skořici.

3

Přiklopíme, dusíme 2 minuty, dokud mangold nezavadne.

4

Přimícháme oříšky, osolíme a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept