Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14919

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Jogurt bílý
100 g Kopřiva
3 polévková lžíce Olej olivový
100 g Pampeliškové listy
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí
100 g Řeřicha
100 g Šťovík
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 926kJ
2% Sacharidy 9 g
17% Tuky 13 g
13% Sodík 265 mg
33% Bílkoviny 19 g

Pošírovaná vejce postup přípravy receptu:

1

Cibulku očistíme, nakrájíme na kolečka. Oprané a osušené žampiony nakrájíme na plátky. Bylinky opereme, osušíme a nasekáme.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme bylinky s cibulkou a žampiony, podusíme, osolíme, opepříme.

3

Po 4 minutách přidáme jogurt, ihned odstavíme z ohně.

4

Do kastrůlku vlijeme 1 dcl vody, přilijeme citronovou šťávu, zahřejeme, poté do lázně rozklepneme vejce a pošírujeme.

5

Bylinky rozložíme na talíře a servírujeme se dvěma pošírovanými vejci na jednu porci.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept