Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14926

Ingredience

2 kávová lžička Citronová kůra
380 g Cukr moučkový
185 g Mouka polohrubá
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 368kJ
18% Sacharidy 65 g
6% Tuky 5 g
3% Sodík 62 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bizcocho postup přípravy receptu:

1

Ponorným šlehačem utřeme vejce s cukrem, až vznikne hladký krém. Přišleháme nastrouhanou citrónovou kůru a mouku.

2

Dortovou formu o průměru 20 cm vymažeme tukem, vysypeme moukou. Troubu vyhřejeme na 160°C.

3

Těsto nalijeme do připravené formy, pečeme 70 minut. Troubu vypneme, otevřeme dvířka, buchtu necháme v troubě ještě 5 minut.

4

Poté ji vyndáme a necháme ve formě zcela vychladnout.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept