Zdravý recept

Pečené červené papriky

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 14944
Kategorie: Přílohy

Ingredience

4 ks Paprika červená

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 22 kcal
Kilojoule 91kJ
1% Sacharidy 4 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
1% Bílkoviny 1 g

Pečené červené papriky postup přípravy receptu:

1

Papriky rozkrájíme na plošší díly, zbavíme semínek a bílé dužiny.

2

Naskládáme vedle sebe na plech a pečeme v troubě při režimu gril, dokud slupka nezčerná a nezačnou se na ní tvořit puchýře.

3

Hotové papriky přendáme do igelitového sáčku nebo do misky kterou zakryjeme fólii a necháme 10 minut chladnout.

4

Vychladlé oloupeme a nakrájíme na proužky.

Poznámka

Pečené papriky se ve španělské kuchyni používají do zeleninových jídel, jako předkrm nebo jako příloha k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept