Jednoduchý recept

Polévka z pražené krupice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 1495
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pšeničná krupice
1 ks Vejce slepičí
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 727kJ
5% Sacharidy 17 g
13% Tuky 9 g
48% Sodík 950 mg
11% Bílkoviny 6 g

Polévka z pražené krupice postup přípravy receptu:

1

Krupici dozlatova osmažíme na másle a poté po malých dávkách přiléváme zeleninový vývar.

2

Povaříme cca 15 min.

3

Přilijeme do polévky rozkvedlané čerstvé vejce a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept