Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14952
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
350 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Parmezán
400 g Tykev
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 655 kcal
Kilojoule 2 741kJ
27% Sacharidy 97 g
26% Tuky 20 g
89% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Tykvové rizoto postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nasekáme a necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme najemno nakrájenou dužinu tykve a propláchnutou rýži. Osolíme, opepříme, přilijeme trochu vývaru a promícháme. Rizoto dusíme na mírném ohni asi 20 minut. Podle potřeby přiléváme zbylý vývar.

2

Do hotového pokrmu přidáme máslo a nastrouhaný sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept