Recept

Pikantní játrový salát s hrozny

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14960
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 ml Citronová šťáva
100 g Hroznové víno
1 ks Hrušky
450 g Játra drůbeží
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
5 polévková lžíce Olej hroznový
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Pomeranče
8 ks Ředkev
100 g Salát Polníček
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 580kJ
11% Sacharidy 39 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 259 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pikantní játrový salát s hrozny postup přípravy receptu:

1

Játra zasypeme hladkou moukou a podusíme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Osolíme a opepříme.

2

Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na kolečka. Pomeranče oloupeme, zbavíme bílé slupky a vyjmeme dužinu. Hrušku oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme a hroznové víno omyjeme. Opraný polníček osušíme, vyložíme jím misku a přidáme ostatní přísady. Červené víno smícháme s citronovou šťávou a hroznovým olejem a salát zakapeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept