Recept

Hrušky se sýrovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 14977
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Hroznové víno
2 ks Hrušky
1 ks Kopr čerstvý
50 g Mandle plátky
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Niva (Rokfór)
100 g Sýr Ricotta

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 043kJ
4% Sacharidy 16 g
13% Tuky 10 g
23% Sodík 468 mg
20% Bílkoviny 11 g

Hrušky se sýrovým krémem postup přípravy receptu:

1

Rokfór (nebo Nivu) nadrobno nakrájíme a vidličkou rozmělníme. Přidáme ricottu a utřeme dohladka. Krém osolíme a opepříme.

2

Omyté hrušky rozpůlíme a odstraníme jádřince. Řezné plochy potřeme citronovou šťávou.

3

Z připraveného sýrového krému vypíchneme dvěma lžícemi čtyři noky a upravíme je na půlky hrušek. Rozdělíme na talíře a každou hrušku ozdobíme kuličkami omytého vína, snítkami kopru a mandlovými lupínky.

Poznámka

Použijeme modré nebo červené hroznové víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept