Recept

Krůtí řízky obalované v zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 14981
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brambory
300 g Hrachové lusky
160 g Krůtí prsa
2 polévková lžíce Mouka pšeničná celozrnná
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 819kJ
12% Sacharidy 43 g
477% Tuky 357 g
28% Sodík 557 mg
62% Bílkoviny 35 g

Krůtí řízky obalované v zelenině postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory a mrkev nastrouháme a vmícháme vejce a mouku.

2

Krůtí řízky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Po jedné straně je potřeme připraveným těstíčkem a touto stranou je vložíme do rozehřátého oleje. Řízky smažíme na mírném ohni asi 7 minut. Potom potřeme těstíčkem i horní stranu řízků, obrátíme a smažíme ještě 7 minut.

3

Očištěné hrachové lusky uvaříme v osolené vodě doměkka a upravíme na talíře se řízky. Pokrm ozdobíme snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept