Recept

Pasta Caprese s olivami a rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14984

Ingredience

10 g Bazalka
250 g Mozzarella
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny čtyřvaječné
2 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 766 kcal
Kilojoule 3 206kJ
28% Sacharidy 101 g
36% Tuky 27 g
42% Sodík 836 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pasta Caprese s olivami a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě tzv. na skus, slijeme a promícháme se 2 lžícemi olivového oleje.

2

Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, mozzarellu nakrájíme na větší kousky. Olivy rozpůlíme, oloupaný česnek nadrobno nasekáme.

3

K těstovinám přidáme mozzarellu a rajčata a vše dobře promícháme s olivami a bazalkou nakrájenou na proužky. Přidáme 2 lžíce olivového oleje, osolíme a opepříme.

4

Pokrm podáváme ozdobený lístky bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept