Jednoduchý recept

Toasty s hruškami a řapíkatým celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 14987
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
4 krajíc Chléb toastový
4 polévková lžíce Kompot brusinkový
200 g Kompot hruškový
20 g Máslo čerstvé
1 ks Meduňka
0,5 ks Štěrbák zahradní
100 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 833kJ
5% Sacharidy 19 g
13% Tuky 10 g
1% Sodík 23 mg
15% Bílkoviny 9 g

Toasty s hruškami a řapíkatým celerem postup přípravy receptu:

1

Krajíčky toastovécho chleba rozložíme na máslem vymazaný plech a v troubě pod grilem je opečeme po jedné straně dozlatova. Na neopečenou stranů toastů položíme brusinky.

2

Očištěný, na kolečka nakrájený celer a okapané, na plátky nakrájené hrušky rozložíme na brusinky. Sýr nakrájíme na nudličky a položíme navrch příčně přes sebe jako mřížku.

3

Toasty znovu položíme na plech a zapékáme pod grilem v troubě asi 4 minuty, až se sýr roztaví.

4

Upečené toasty upravíme na omyté listy salátu a ozdobíme lístky meduňky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept