Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14988

Ingredience

3 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
800 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 104kJ
3% Sacharidy 10 g
25% Tuky 19 g
16% Sodík 311 mg
93% Bílkoviny 53 g

Bifteky po mexicku postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo nakrájíme. Feferonku očistíme a nakrájíme na nudličky. Vše podusíme 15 minut na rozehřátém oleji. Přidáme nasekanou petrželku, směs rozmixujeme a omáčku ochutíme citronovou šťávou a osolíme.

2

Z omytého masa nakrájíme 4 bifteky, z obou stran je opepříme a na rozehřátém másle a oleji je opékáme asi 2 minuty. Potom maso osolíme a vložíme do zapékací mísy.

3

Výpek přidáme do omáčky a bifteky jí potřeme. Na každý biftek položíme plátek ementálu.

4

Pokrm zapékáme v troubě pod grilem, dokud se sýr neroztaví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept