Recept

Pečený kapr s kmínem a salátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15030
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Citrony
800 g Kapr obecný
2 kávová lžička Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
4 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 068kJ
3% Sacharidy 12 g
44% Tuky 33 g
15% Sodík 299 mg
71% Bílkoviny 40 g

Pečený kapr s kmínem a salátem postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra omyjeme a osušíme. Půlku omytého citronu nakrájíme na plátky, kůži kapra nařízneme a do řezů vkládáme připravené plátky. Rybu osolíme a posypeme kmínem.

2

Pekáček vymažeme máslem, vložíme kapra a nakrájené máslo. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 30 minut. Během pečení kapra přeléváme výpekem nebo vodou.

3

Na talíře upravíme omyté listy salátu a přidáme kolečka citronu. Na listy položíme porce kapra a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept