Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15035

Ingredience

4 ks Cibule
1 kg Filé rybí
1 špetka Hořčičné semínko
1 špetka Hřebíček mletý
1 kávová lžička Jalovec
1 špetka Kardamom
1 špetka Kmín drcený
0,5 šálek Kopr čerstvý
600 g Mořská štika - filety
1 kávová lžička Muškátový oříšek
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 571 kcal
Kilojoule 2 389kJ
4% Sacharidy 14 g
23% Tuky 17 g
8% Sodík 156 mg
251% Bílkoviny 141 g

Arabská rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme, vložíme do vroucí vody, okořeníme a mírným varem vaříme 20 minut.

2

Filety očistíme, nakrájíme na větší kousky. Oloupanou cibuli nasekáme nadrobno. Opranou nať osušíme, nasekáme a spolu se zeleninou orestujeme na rozpáleném oleji. Nať koriandru omyjeme a nasekáme.

3

Polévku scedíme a opět uvedeme do varu. Přidáme kousky filetů, zeleninu a koriandr a povaříme 8 minut. Polévka by měla mít výraznější chuť, proto více okořeníme. Rozšlehaný žloutek vlijeme do polévky, zjemníme citronovou šťávou a již nevaříme.

4

Polévku naservírujeme a ozdobíme koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept