Jednoduchý recept

Alsaská zelná polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 15036

Ingredience

250 g Hroznové víno
2 ks Jablka
1 kávová lžička Majoránka
300 g Tlačenka tmavá lidová
1 polévková lžíce Tuk
500 ml Víno červené
1 l Vývar zeleninový
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 752kJ
15% Sacharidy 53 g
43% Tuky 33 g
60% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Alsaská zelná polévka postup přípravy receptu:

1

Zelí necháme okapat. Jablka oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na kostičky. Jablka spolu s opraným vínem vložíme do vroucího vývaru smíchaného s červeným vínem a necháme povařit 3 minuty. Tlačenku pokrájíme na kostičky, orestujeme na rozpáleném omastku 3 minuty a spolu se zelím přidáme do polévky.

2

Polévku okořeníme majoránkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept