Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15038
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Brambory
115 g Mouka pšeničná hladká T 650
6 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř bílý
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Čedar
200 g Tvaroh tučný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
6% Sacharidy 22 g
24% Tuky 18 g
18% Sodík 368 mg
33% Bílkoviny 18 g

Chiles rellenos postup přípravy receptu:

1

Papriky po straně rozřízneme, vložíme na suchou pánev a opečeme, až se na nich objeví puchýře. Vložíme do igelitového sáčku, zavřeme a necháme 20 minut zapařit. Oloupeme, vyjmeme semena a odložíme.

2

Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky, uvaříme do měkka, slijeme.

3

Smícháme tučný tvaroh, nastrouhaný sýr, sůl, pepř a brambory, důkladně promícháme.

4

Každou papriku naplníme směsí a dáme na hodinu ztuhnout. Z bílků ušleháme pevný sníh, v míse utřeme žloutky do pěny, opatrně vmícháme sníh. Mouku okořeníme solí a bílým pepřem.

5

V pánvi rozpálíme olej, papriky obalíme v mouce a poté ve směsi vajec, opatrně vložíme do oleje, smažíme do zlatova.

6

Necháme vykapat na ubrousku, podáváme horké.

Poznámka

Náplň promícháváme opatrně, aby se brambory nerozmačkaly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept