Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15041
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Chilli paprička
2 kávová lžička Créme fraiche
115 g Fazole vařené
1 ks Koriandr čerstvý
0,5 ks Limetka
2 ks Rajčata
115 g Sýr Čedar
150 g Vepřová pečeně
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 020kJ
14% Sacharidy 52 g
54% Tuky 41 g
21% Sodík 411 mg
66% Bílkoviny 37 g

Tortas postup přípravy receptu:

1

Cilli jalapeňo rozřízneme napůl, vyndáme semena a dužinu pokrájíme na tenké proužky. Vložíme do mísy, zalijeme limetkovou šťávou, necháme stát.

2

Žemle rozřízneme, část střídy odstraníme, aby byly trochu prohloubené. Použijeme-li bagety, rozřízneme je podélně na polovinu. Na spodní polovinu položíme smažené fazole. Vepřovou pečeni nakrájíme na malé kousky, rozložíme na fazole. Navrch položíme plátky rajčat, proužky chilli, sýr a posypeme sekaným koriandrem.

3

Vrchní polovinu žemle nebo bagety obrátíme řezem nahoru, pomažeme crème fraiche nebo zakysanou smetanou. Přiklopíme spodky žemlí a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené. Místo vepřového můžeme použít kuřecí, krocana, šunku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept