Recept

Zelné závitky s celerem a cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15049

Ingredience

150 g Celer řapíkatý
2 ks Cibule
500 g Kaštanové pyré
1 špetka Kmín římský
1 špetka Nové koření mleté
1 l Vývar zeleninový
1 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 382kJ
15% Sacharidy 55 g
11% Tuky 8 g
61% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Zelné závitky s celerem a cibulí postup přípravy receptu:

1

Oddělíme jednotlivé listy zelí, krátce namočíme v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a rozložíme na pracovní desku.

2

Celer i cibuli oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Smícháme s kaštanovým pyré, okořeníme muškátem a kmínem. Řádně promícháme. Směs rozdělíme na zelné listy, okraje založíme, vytvoříme závitky, které upevníme špejlí.

3

Vývar uvedeme do varu, závitky do něj vložíme a vaříme 10 minut. Poté upravíme a na talíře, servírujeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept